All bokning av speltid sker i appen Sweetspot. Ladda ned Sweetspot ifrån Appstore eller Google-Play.
Där ser du aktuellt bokningsläge och kan boka in dina önskade speltider.

Bokningsregler 2021

• Som medlem får man ha 3 aktiva bokningar i systemet, varav 1 på helg mellan 8-13 och totalt en aktiv bokning per dag. Vill man spela 36 hål en dag så hjälper vi er. Kontakta reception/shop om det ska bokas två rundor på en och samma dag.
  • En ytterligare bokning kan göras för spel samma dag.
  • Starttider på helger mellan 8-13 kan bokas 7 dagar innan och resterande tider kan bokas 30 dagar innan.
  • Som fullvärdig medlem får man ta med gäster i sin boll som betalar 400 kronor i greenfee – viktigt att man som fullvärdig medlem själv gör bokningen och spelar i den bokade starttiden för att rabatten ska gälla .

Giltiga introduktionskort:

• Nordenkort
  • Sverigekort
  • Sverige Hedersmedlem (Guldmärke, Guldklubba, Elitmärke eller Silvermärke)
  • PGA
  • GAF
  • SGA
  • VGDF (får användas vid två tillfällen per säsong)

Korten får användas vid ett tillfälle per säsong om inte annat anges, och föranmälan är ett absolut  krav.

Hammarö Golfklubb, Det naturliga valet för alla!