BOKA SPELTID

Bokning av speltid, både på banan och i simulatorn, på Hammarö GK gör du direkt här – BOKA SPELTID – eller i appen Sweetspot på din telefon eller platta.

I båda fallen krävs att du har inloggning i Sweetspot.
Har du inte redan har appen i din telefon så ladda ned den – Sweetspot – ifrån Appstore eller Google-Play till din mobil eller platta och skapa ett konto.
Efter inloggning ser du aktuellt bokningsläge och kan boka in dina önskade speltider.

Bokningsregler 2022

• Som medlem får man ha 3 aktiva bokningar i systemet, varav 1 på helg mellan 8-13 och totalt en aktiv bokning per dag. Vill man spela 36 hål en dag så hjälper vi er. Kontakta reception/shop om det ska bokas två rundor på en och samma dag.
  • En ytterligare bokning kan göras för spel samma dag som den bokas.
  • Fullvärdiga medlemmar (OBS! bara fullvärdiga) får ta med sig gäster till en fast greenfee på 350 kr på vardagar och 450 kr på helger. Medlemmen måste alltid själv boka starttiden i Sweetspot både för sig själv och gästerna och även spela i bollen för att rabatten skall gälla.

Giltiga introduktionskort:

• Nordenkort
  • Sverigekort
  • Sverige Hedersmedlem (Guldmärke, Guldklubba, Elitmärke eller Silvermärke)
  • PGA
  • GAF
  • SGA
  • VGDF (får användas vid två tillfällen per säsong på Hammarö GK)

Korten får användas vid ett tillfälle per säsong om inte annat anges, och föranmälan är ett absolut  krav.

Hammarö Golfklubb, Det naturliga valet för alla!