Bokning av speltid på Hammarö GK sker i antingen i appen Sweetspot eller direkt genom att klicka på länken här.

I båda fallen krävs inloggning i Sweetspot.
Har du inte redan appen så ladda ned appen Sweetspot ifrån Appstore eller Google-Play till din mobil eller platta och skapa ett konto.
Då ser du aktuellt bokningsläge och kan boka in dina önskade speltider.

Bokningsregler 2021

• Starttider på helger mellan 8-13 kan bokas 7 dagar innan och resterande tider kan bokas 30 dagar innan.
  • Som medlem får man ha 3 aktiva bokningar i systemet, varav 1 på helg mellan 8-13 och totalt en aktiv bokning per dag. Vill man spela 36 hål en dag så hjälper vi er. Kontakta reception/shop om det ska bokas två rundor på en och samma dag.
  • En ytterligare bokning kan göras för spel samma dag.
  • Som fullvärdig medlem får man ta med en gäst i sin boll som betalar 400 kronor i greenfee – viktigt att man som fullvärdig medlem själv gör bokningen och spelar i den bokade starttiden för att rabatten ska gälla .

Giltiga introduktionskort:

• Nordenkort
  • Sverigekort
  • Sverige Hedersmedlem (Guldmärke, Guldklubba, Elitmärke eller Silvermärke)
  • PGA
  • GAF
  • SGA
  • VGDF (får användas vid två tillfällen per säsong)

Korten får användas vid ett tillfälle per säsong om inte annat anges, och föranmälan är ett absolut  krav.

Hammarö Golfklubb, Det naturliga valet för alla!