Grattis till årets herrgolfare ALEXANDER BUGARSKI !!

Han klättrade från en 6:e plats till förstaplatsen genom att vinna onsdagens avslutande Shoot-Out. Många av dom topprankade vek ner sig tidigt vilket öppnade för Alexanders avancemang. Men det kunde ha gått riktigt illa på hål 17 där han mötte Claes Helgesson. Alexanders utslag gick långt vänster och hamnade endast en halvmeter från diket mot hål 16. En snygg chip upp på rätt platå bäddade dock för en bogey vilket räckte mot Claes par då han hade slag. Matthias Knutsson hade chansen att utmana men han fick se sig besegrad av Oscar Oscarsson på hål 16. Finalen på 18 mellan Alexander och Oscar blev aldrig riktigt spännande då Oscar slog andra slaget i vattnet och därefter treputtade.

Den 12 september spelades den årliga matchen mot Bryngfjorden GK på Hammarö. Tyvärr var vårat lag lite trögstartade på dom 6 första hålen och kom direkt i underläge med 1-5. Detta blev för svårt att ta igen och matchen förlorades med 9-15. Detta var 3:e året på raken som Bryngfjorden vann. Det får bli ändring på detta !! Bäst i vårat lag skötte sig Leif Björkman som vann samtliga sin matcher (bästboll, foursome och singel)

Laguppställningen Top-Flit CUP

Boll 1.  Sten Åberg / Boe Weimers

Boll 2.  Leif Björkman / Per-Anders Andersson

Boll 3.  Daniel Berg / Olle Nåhls

Boll 4.  Per Eriksson / Göran Kronström

Boll 5.  Björn Johansson / Pelle Lindeman

Boll 6.  Michael Axelsson / Alexander Bugarski

Lördagen den 18 september avslutades säsongen med vår traditionella Herrmasters. Många goda skratt hördes längs banan som var omgjord till något kortare men mer trixig. I A-klassen segrade Christian Schiller på 63 slag,  Kjell Aronsson blev 2:a på 67 slag samma som 3:an Thomas Hallgren. I B-klassen segrade Oscar Oscarsson på 63 slag, samma som 2:an Göran Kronström och 3:an Boe Weimers. Fullständig resultatlista kan ses nedan.

Grabbcupen har dragit igång med rekorddeltagande 40 lag och är nu framme i slutspelsfasen. All information kan ni se längre ner på denna sida

Herrgolfen på Hammarö är bland de mest aktiva i hela Värmland. Vår onsdagsgolf brukar locka upp till 100 personer – fantastiskt kul! Vi arrangerar naturligtvis andra tävlingar och aktiviteter också. Hoppas vi ses !!

Resultat Shoot-Out 20210908

Sluttabell Årets Herrgolfare 2021

Herrmasters A-klass 210918

Herrmasters B-klass 210918

Allmän Herrgolf Information

Slutställning Årets Herrgolfare 2020

Här nedan ges ett exempel på korrekt ifyllt scorekort

Gå in på vår Facebook sida för att bjuda in andra till spel eller om du söker någon att spela med!

Grabbcupen 2021     20210906

Grabbcupen är en tävling för 2-mannalag med matchspel.

I år har vi genomfört 5 matcher i grundomgången innan slutspel. Nyhet för året är att Irish Greensome tillkommer. Hela 40 lag är anmälda till årets cup !!  Rekord !! Vi har nu spelat dom 5 grundomgångarna och fortsätter slutspelet där nu 2 lag gått till final. All information finns på länkar nedan.

I semifinalerna möttes Andreas Jansson / Adam Rundqvist som besegrade Johan Olsson / Magnus Olsson i en rafflande match som avgjordes först efter 3 särspelshål !! I den andra semifinalen besegrade Peter Jonsson / Christian Schiller laget Anders Moberg / Erik Moberg med 5/4.

I finalen möttes alltså Andreas Jansson / Adam Rundqvist mot Peter Jonsson / Christian Schiller. Enligt lägesrapport efter 10 hål hade spelet varit av varierande kvalité men jämt. Så jämt att särspel fick ske på 1:an där vinnarna blev Andreas och Adam. Stort Grattis !!

Andreas Jansson, Adam Rundqvist                  Peter Jonsson, Christian Schiller

Information Grabbcupen 2021

Resultat Bästboll 2021

Resultat Greensome 2021

Resultat Scramble 2021

Resultat Irish Greensome 2021

Resultat Foursome 2021

Tabell Spelomgång 5 2021

Slutspel Grabbcupen 2021

Kontaktlista GC 2021

Regler Bästboll

Regler Greensome

Regler Scramble

Regler Irish Greensome

Regler Foursome

Klicka på rubriken du är ute efter

2019/06/05

Vi ses på Hammarö Golfklubb! Det naturliga valet!

Läs mer om detta
Herrkommittén