Här är du medlem i en aktiv golfklubb med en av Värmlands mest omtyckta golfbanor. Vi har en rad olika medlemsformer, med olika priser och förmåner. Det är inget krav att ha en spelrätt, men det ger en lägre avgift. Du kan betala din medlemsavgift årsvis eller via More Golf Entercard.

Det är enkelt att bli medlem, allt du behöver göra är att kontakta kansliet via e-post eller tfn 054-52 26 50 eller klicka på Jag vill bli medlem nedan och fylla i formuläret.

Jag vill bli medlem →

Spelavgifter

Fullvärdig med Golfplus

• Med spelrätt: 8000 kr
  • Utan spelrätt: 9100 kr

* GolfPlus innehåller; Rangekort med 1.800 bollar, rabatt på hyra av golfbil (50%), lektioner 2 x 25 min, simulator 4 tim, fri lånevagn (även för gäst), pikétröja med klubbemblem, årskort träningshall, avslutningstävling med lunch, gruppträning varannan vecka (max 8 per tillfälle) – allt till ett uppskattat värde av ca 7.500 kr.

Fullvärdig

• Med spelrätt: 5800kr
  • Utan spelrätt: 6900kr

Ung Vuxen 22-27 år

Spela så mycket du vill och orkar alla dagar i veckan.

• Med spelrätt: 3200 kr
  • Utan spelrätt: 4000 kr

Vardagsmedlem med Golfplus

• Med spelrätt 6900 kr
  • Utan spelrätt 8000 kr

Vardagsmedlem

Fritt spel före kl.15:00 på vardagar. Övriga tider betalar du greenfee med 15% rabatt.

• Med spelrätt: 4700 kr
  • Utan spelrätt 5800 kr

10 x 9

Spela tio niohålsronder när det passar dig. Sedan betalar du greenfee  med 15% rabatt eller uppgraderar medlemskapet.

• Med spelrätt: 2700 kr
  • Utan spelrätt: 3700 kr

• Med spelrätt 1700 kr
  • Utan spelrätt 2700 kr

Heltidstuderande

Kontakta kansliet via info@hammarogk.se.

Junior

• 0-8 år 500 kr
  • 9-13 år 1300 kr
  • 14-21 år 1900 kr

Övriga avgifter

• Alla medlemmar över 21 år erlägger medlemsavgift 500 kr.
  • Alla aktiva medlemmar över 13 år erlägger städavgift 300 kr. Städavgiften återfås vid deltagande i någon typ av arrangerad städaktivitet.

Förmåner

Fullvärdiga medlemmar får ta med sig en gäst till en fast greenfee på 400 kronor, hittar man en lägre prissatt starttid i bokningssystemet så gäller självklart det priset för spel. Medlemmen måste boka starttiden i Sweetspot.

Bana och anläggning

Som medlem får du tillgång till en anläggning som har allt en golfare behöver:

• En av Värmlands mest omtyckta 18-hålsbanor
  • Drivingrange
  • Övningsområde
  • Korthålsbana
  • Putt- och chippinggreen
  • Shop
  • Tränare
  • Restaurang
  • Möjlighet att hyra bagskåp (juniorer har företräde)
  • Rabatterat medlemskap på STC Gym.

Övrigt

• Genom vårt samarbete med Karlstad GK & Bryngjorden betalar fullvärdiga medlemmar 450 kronor i greenfee på respektive bana, gäller ej på helgdagar mellan 08:00-12:00.
  • Diverse erbjudanden från klubbens samarbetspartners under säsongen