Nu är alla matcher i grundspelet klara och semifinalerna kommer att spelas så här:

Monica/Connie möter Insook/My
Harriet/Ann-Charlotte möter Yeo/Jane

Semifinalerna ska vara spelade senast söndag 28 aug och finalen senast fredag 9 sept.
Stort LYCKA TILL.

Prisutdelning sker sedan på lördag 10 sept då vi också har avslutningstävlingen för damgolfen.
Denna tävling kan alla vara med på, så in och anmäl er till den. Fina priser kommer att delas ut.

Nyhet för i år är att vinnarna av Damcupen kommer att möta vinnarna av Grabbcupen.
De spelar sin final senast 14 sept så den stora herr-mot-dam-matchen spelas efter det.
Vi håller tummarna att vårt damlag vinner!

Hoppas ni alla har haft nöje av att vara med i Damcupen 2022 och att ni återkommer nästa år igen.

Vill även slå ett slag för tisdagens damgolf (23 aug) då Lillängshamnen sponsrar med fina priser!

Publicerad: 18 augusti, 2022