Ny klubbchef anställd

Hans Ericsson – som idag driver shopen – efterträder Martin som klubbchef på Hammarö GK i slutet av november. Hasse kommer att vara klubbchef på deltid och även fortsatt driva sin fina shop.

I en kombination har vi även anställt en resurs – Jörgen Carlsson, som närmast kommer från Billeruds GK, där han arbetet som klubbchef. På Hammarö kommer han att dela sin tid mellan att vara administrativ resurs på kansliet och jobba rent praktiskt på banan.

Hasse ser tydligt för sig hur vi steg för steg skall utveckla verksamheten på ett för alla positivt sätt under kommande säsonger och både styrelsen och Hasse är nöjda med lösningen och ser nu att vi har en stark och flexibel bemanning både i klubbhus och på banan.

Styrelsen HöGK

Publicerad: 14 oktober, 2021