Vi närmar oss slutet på en fin golfsäsong. Styrelsen vill framföra ett stort tack till de många medlemmar som gjort en ideell insats för klubben under året!

Det gäller er som varit engagerade i en av våra många kommittéer, ni som målat range- och utslagshusen (det blev bra!), ni som fixat vackra blommor, valberedningen och ni som gjort allt det andra som gör det härligt att komma till vår klubb.

Nästa säsong har vi till stora delar en ny ledning i klubben med ny både klubb- och banchef och många nya styrelseledamöter. Det kommer därför att vara extra viktigt att ha god hjälp av engagerade och kunniga medlemmar!

Vi hör nu att tävlingskommittén är på väg att få bra tillskott för 2022, men både i den och andra kommittéer finns behov och plats för fler och vi ser också behov av rent praktiskt arbete både nu under vintern och till nästa år.

Du som har lust att göra några handtag för klubben kan ta direkt kontakt med respektive kommittés ordförande, med Peder Gillstedt i fastighetskommittén eller med Peter Svensson på kansliet (info@hammarogk.se  eller 0763 237711) som kan slussa dig vidare.

Vi vill att det skall vara roligt att komma till Hammarö GK och att vi skall fortsätta trivas ihop i en fin miljö!

Styrelsen för Hammarö GK

Publicerad: 20 september, 2021