Boka lite kvalitetstid

Då var det äntligen dags att boka, spela och njuta av vår fina golfbana. Det syns att banpersonalen gjort ett bra grundjobb och städdagarna i mars/april har bidragit till att banan är välstädad och inbjudande. 

Det verkar som att även detta år kommer att locka fler att börja spela golf. Det är stor efterfrågan på nybörjarkurser och vi har faktiskt en liten kö för intresserade av att bli medlemmar. Så låt oss alla bidra till att nya medlemmarna känner sig välkomna i gänget. 

Nytt för i år är att vi har avsatt medel för idrottsaktiviteter. På herrsidan har vi nu ett representationslag där stommen består av juniorspelare. Nu hoppas vi förstås att tävlingsspelandet kan komma igång så snart som pandemin så tillåter så att vi får heja fram våra spelare. Tyvärr lyckades vi inte få in tillräckligt med intresserade för att bilda en motsvarande tävlingsgrupp för damer. Men skam den som ger sig. Vi får helt enkelt jobba på det!!! 

Bengt Friberg är utsedd av styrelsen som vår representant i valberedningen där Charlotta Hjort och Lena Hedström också ingår. Valberedningens arbete är att ha förslag till ordförande och styrelse till höstmötet och det arbetet är redan igång. 

Vårmötet 27 april 

Dags för vårmöte den 27 april. Anmälan görs via GIT och inför det digitala mötet får alla som anmält sig en länk hemskickad till sin e-postadress. Tryck på den så kommer ni att välkomnas till mötet av en värd. Det är inte krångligare än så. På mötet behandlas ett antal motioner, klubben ska diplomeras för sitt arbete med jämställdhet och inkludering och sedvanliga årsmötesförhandlingar vad gäller verksamhet och budget står på agendan. 

Påminnelse 

Till slut vill vi påminna om att pandemin inte är över utan att restriktioner och rekommendationer måste iakttas som tidigare. De i vår organisation som insjuknade är nu friska och åter på plats. Kom också ihåg att hänga med på hemsidan. Där kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer. Undrar du något hör av dig till klubbkansliet eller till någon i styrelsen. 

Styrelsen/ 

genom Berit och Thomas 

Publicerad: 20 april, 2021

Följ oss på Instagram @hammarogk