Boka lite kvalitetstid

Följande bokningsregler gäller under 2021.

  • Som medlem får man ha 3 aktiva bokningar i systemet, varav 1 på helg mellan 8-13 och totalt en aktiv bokning per dag. Vill man spela 36 hål en dag så hjälper vi er. Kontakta reception/shop om det ska bokas två rundor på en och samma dag.
  • En ytterligare bokning kan göras för spel samma dag.
  • Starttider på helger mellan 8-13 kan bokas 7 dagar innan och resterande tider kan bokas 30 dagar innan.
  • Som fullvärdig medlem får man ta med gäster i sin boll som betalar 400 kronor i greenfee – viktigt att man som fullvärdig medlem själv gör bokningen och spelar i den bokade starttiden för att rabatten ska gälla .

// Hammarö Golfklubb, Det naturliga valet för alla!

 

Publicerad: 15 april, 2021

Följ oss på Instagram @hammarogk