Med rådande väderprognoser och en lite för blöt bana har vi bestämt att 18-hålsbanan öppnas fredagen den 23/4.
Tidsbokningen i Sweetspot kommer att öppnas på måndagen den 19/4 klockan 12:00.

Följande bokningsregler gäller under 2021, enligt beslut på det extra årsmötet;

• Som medlem får man ha 3 aktiva bokningar i systemet, varav 1 på helg mellan 8-13 och totalt en aktiv bokning per dag. (vill man spela 36 hål en dag så hjälper vi er. Kontakta reception/shop om det ska bokas två rundor på en och samma dag)
  • Starttider på helger mellan 8-13 kan bokas 7 dagar innan och resterande tider kan bokas 30 dagar innan.
  • Som fullvärdig medlem får man ta med gäster i sin boll som betalar 400 kronor i greenfee, viktigt att den fullvärdiga medlemmen gör bokningen för att rabatten ska gälla och själv spelar i den bokade starttiden.
  • Tidsbokningen kommer att gälla från klockan 10:00 under april månad, vill man spela före 10:00 är det bollrännan som gäller, förutsatt att banan inte är avstängd.
    Om man har en starttid bokad exempelvis 10:10 och banan är avstängd på grund av frost och öppnar först 11:00 så flyttas inga starttider fram i tiden, utan den som bokat 11:00 är den som går ut först. Självklart kommer spelare som förlorar sin starttid bli meddelade om detta via mail så att man kan boka en ny starttid.

Restaurangen och kiosken kommer också att öppna den 23/4. Öppettider hittar du under ”Mat & Dryck”.

Shopens öppettider hittar du under ”Shop”.

Nu ser vi fram mot en ny golfsäsong tillsammans! Men håll avstånd!!

// Hammarö Golfklubb, Det naturliga valet för alla!

Publicerad: 15 april, 2021