Boka lite kvalitetstid

Hej alla seniorgolfare

Vi inom seniorkommittèn har hållit ett första planeringsmöte inför golfsäsongen 2021 och som alla vet så har pandemin inte avtagit nämnvärt utan att den kommer fortfarande påverka vår planering.

Svenska gofförbundet har gått ut med följande:
Uppdatering 15 mars: SGF:s starka avrådan från tävling samt beslut att inte arrangera förbundstävlingar utöver yrkesmässig idrott gäller till och med 11 april. Beslutet förlängs eller omvärderas veckovis. Nytt beslut kommuniceras måndag 22 mars.

Seniorkommittèn beslutade därför att avvakta med upptaktsmötet tills vidare. När det gäller tävlingskalendern så lägger vi in den i sin helhet i GIT. Så går det inte att anmäla sig till en tävling så kommer den heller inte att hållas.

Vi vill med denna lilla info uppdatera er hur läget ser ut till dags dato.

 

Tack från Seniorkommittén.

Publicerad: 18 mars, 2021

Följ oss på Instagram @hammarogk