Under vintern vill vi passa på att lära känna våra medlemmar ännu bättre och därför kommer vi att göra kontinuerliga miniintervjuer! Den här gången får vi lära känna sportälskaren, Löfbergs Arena-allt-i-allon och FBK-medarbetaren, Filip Larsson!

Namn: Filip Larsson

Ålder: 26 år

Bor: Karlstad

Gör:

Jag har mitt jobb på Arenan, daglig verksamhet. Där är mina uppgifter att hjälpa till med att städa A-lagets omklädningsrum, ställa i ordning spelarnas hockeyklubbor, fixa med vatten och energidrycker samt hjälpa materialförvaltaren i båset vid träningar. Jag har även jobb i restaurangen med att förbereda inför middagar vid matcher och event.

En dag i veckan studerar jag på Lärvux, just nu geografi och engelska.

Största intresse:

Sport, både att träna själv och att titta på, FBK, musik, läsa om nyheter och sport från Värmland, Sverige och hela världen, frågesport.

Favoritlåt:

När vi gräver guld i USA med GES och Heaven med Brian Adams.

Maträtt jag älskar:

Kebabtallrik.

Idol:

Usain Bolt (sprint), Mo Farah (långdistans), Tiger Woods (golf), Cristiano Ronaldo (fotboll).

Började spela golf:

2019 när Hammarö startade upp handigolfen.

Det bästa med golf är:

Det är kul att slå på en boll och få in känslan när ett slag blir bra. Träffa personer att spela och få sällskap med, utomhus i friska luften.

Favoritklubba?

Järn 7:a.

Varför är det din favoritklubba?

Jag träffar bollen bra med den klubban.

Mitt mål med golfen är att:

Jag vill bli bättre och komma ut och få spela på banan med andra golfare som jag får gå ut med.

Nästa säsong vill jag att vi gör det här mer på golfträningarna:

Närspelet och spel på bana.

Publicerad: 11 januari, 2021