Boka lite kvalitetstid

Boka speltid
Meny

Höstavslut Seniorgolfen 2020

Många var vi som hade sett fram emot en ny säsong på vår fina bana. Seniorkommittén hade satt ihop gediget program med start i maj med texas scramble, 7 st seriespel, 8 st udda tävlingar, arrangör för Värmlandsserien H50/D50, golfresa och medarrangör för tredagars.Tyvärr kom Corona i vägen och vi fick avvakta med uppstarten.

Den 30/7 kunde vi äntligen starta upp Seniorgolfen men en nedbantad sådan. Vi startade med seriespel Nr.1 av totalt 5 där de 4 bästa kom att räknas. För att få ihop 5 seriespel så fick Antikrundan stryka på foten, så av de udda tävlingarna återstod 3st.

Vi vill med detta utskick tacka alla som ställt upp och vi är särskilt glada av att så många kunnat vara med och tävlat, vi har snittat 60st startande i år.

Vi vill även tacka alla som varit starters samt Tord som dragit ett stort lass genom att fixa så vi fått våra startkort och resultat.

Eftersom vi inte kan ha ett höstmöte med prisutdelning så skickar vi med en fil där ni kan se vilka som har priser att hämta.

Vi inom seniorkommittén har bestämt att priserna laddas in i kassaapparaten i shopen på erat golf.id Kan användas i shopen, ladda rangekort eller Filips tjänster.

Resultat Seniortävlingar 2020

 

Tack från Seniorkommittén.

 

Publicerad: 8 oktober, 2020

Följ oss på Instagram @hammarogk