Hur ser du som banchef på vikten av att Hammarö GK satsar på jämställdhet och inkludering?

Jag ser det som jätteviktigt. Att vi personer som har ledande positioner ska gå i täten för arbetet med att människor ska känna sig välkomna och inkluderade är för mig en självklarhet.

Vilka är de största utmaningarna gällande jämställdheten inom ditt uppdragsområde?

Att i rekryteringsprocessen hitta tjejer som vill jobba inom Greenkeeper-yrket. Och den dagen de börjar få dem att trivas.

Har du/ni förändrat något i era arbetssätt i syfte att främja jämställdheten och inkluderingen?

Nej inte direkt. Jag tycker att vi som arbetsgrupp är duktiga på att se och bemöta de människor som vi träffar i vårt arbete.

Har du några allmänna tips hur vi medlemmar kan bidra till att öka jämställdheten och inkluderingen på klubben?

Bemöt människor som du själv vill bli bemött.

Publicerad: 19 augusti, 2020