Den 9-10 maj är det Juniorläger på Kil.

På Värmlands Golfförbunds hemsida står följande info:

Du som gillar att träna och spela golf är välkommen att anmäla dig till Värmlands Golfläger på Kils GK.

Anmälan gör du på http://www.golfivarmland.se/vgdf-sektioner/vgdf-junior/juniornyheter/               500 kr kostar det att vara med båda dagarna och kan man bara var med en dag kostar det 300 kr.   Sista anmälningsdag 5 maj.

Lördagen den 9 maj samlas vi kl.08.30 för träning, närspel, putt och range och lunch för att sen spela 18 hål med start 12.30. Dagen avslutas 30 minuter efter avslutad runda, senast kl.19.00.

Söndagen är det samling 07.50 för att sen ha spel på bana som avslutas med lunch och sen hemfärd 14.30.

Anmäler du dig till Golftjej eller Golfkille så ingår lägret i den avgiften.  Anmälan görs på VGDF:s hemsida, http://www.golfivarmland.se/vgdf-sektioner/vgdf-junior/juniornyheter/

Info till föräldrar och ledare söndagen den 10 maj 13.00 på Kils GK.

På söndagen kommer vi att ha ett möte med föräldrar och golfledare 13.00 för att berätta om spel för juniorer under 2020. Dels information om hur vi ska kunna spela under de månader som vi ska följa reglerna för Corona enligt Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet. Hur vi som distirikt och klubbar kan genomföra spel för juniorer.

Just nu är det mycket viktigt att vi respekterar att vi inte bjuder in spelare från andra distrikt till egna tävlingar eller träningar.

Varmt välkomna till Kil

Ledarna för Värmlands Golfförbund Junior

*************************

VGFD Junior informerar om 2020

Just nu påverka Coronakrisen allt vi gör. Värmlands Golfförbund Junior måste hela tiden anpassa verksamheten enligt nya restriktioner från Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet. Att träna utomhus uppmuntras, så om vi håller avstånd tvättar händerna och använder sunt förnuft kan vi fortsätta att träna och spela enligt gällande regler.

Vi genomför inte läger med övernattning.

Vi genomför inga regional eller nationella samlingar

Vi undviker stora samlingar inomhus/utomhus (max 50 personer just nu)

Vi får genomföra klubbkvalet för Teen Cup, på respektive klubb.

Tre tävlingar i Värmlandsserien görs nu om till Juniorspel i Värmland.

Juniorläger på Kil 9-10 maj kommer att arrangeras men ingen övernattning.

Golfkille och Golftjej erbjuder spel och träning enligt anpassad planering

Om vi följer vårt verktyg Silen kommer vi kunna genomföra träning och tävling på lokal nivå. Att bedriva träning och spel utomhus med ungdomar är viktigt i dessa tider, men ska följa Folkhälsomyndighetens beslut, håll avstånd, tvätta händerna, undvik stora samlingar och bjuder inte in spelare från andra distrikt.

****************************************

Se även Inbjudan till Golfkille nedan.

Inbjudan till Golfkille Värmland 2020 och Juniorgolf i Värmland

Publicerad: 29 april, 2020