Natten till söndag avled vår vän och arbetskamrat Jan Lindberg. Våra tankar går främst till hans familj.

Janne var mer än bara en medarbetare, han var en vän till oss alla inom arbetsgruppen. Hans storhet låg i att alltid sätta teamet framför jaget, och den stolthet han hade för teamet. Hans styrka låg i att utveckla, förändra och slutföra sina visioner med fingertoppskänsla för resultatet, allt för att öka spelupplevelsen maximalt.

Janne brann för sitt yrke och var en av dom främsta i landet inom yrkesgruppen. Likaväl som Janne kände stolthet i sitt arbete och vår unika gemenskap inom arbetsgruppen, känner Hammarö Golfklubb en stolthet i att få haft dom här åren tillsammans med honom, vilket i sig är unikt och få förunnat.

Janne tävlade varje dag, vi skulle vara bäst. Men inte utifrån en egen vinning och prestige, utan för alla som besökte och spelade golf på vår anläggning.

Enda sättet att hedra Janne är att fortsätta den resa vi påbörjat tillsammans med honom, bevara hans visioner och tankar om banans utveckling, och inom sinom tid även förverkliga dom.

Hans anda lever kvar inom hela arbetsgruppen och ska leva kvar även inom klubben. Saknaden och sorgen går ej att beskriva i ord, men vi som arbetsgrupp och klubb kommer att bli starkare över tid, tack vare den grund han varit med och skapat.

Du som medlem hedrar honom bäst genom att spela banan, uppmärksamma detaljerna, se helheten i Jannes förändringsarbete, och njuta av att du är en del av det. Samt vårda och respektera den produkt han skapat, det var det Janne ville och slet så hårt för.

Vi älskar dig, och bär dig med oss inombords, nu och för alltid!

// Dina vänner inom arbetsgruppen & Hammarö Golfklubb

Det kommer att finnas en kondoleansbok till minne av Jan Lindberg på klubben. För dig som vill skriva en hälsning och hedra honom. Boken överlämnar sedan klubben till Jannes familj.
Publicerad: 25 november, 2019