Välkommen till Seniorsidan

Seniorserien har startat

(2015-05-28)

Första deltävlingen i årets seniorserie har spelats i ett omväxlande väder med både sol och regn m.a.o. typiskt väder för denna vår.

Bäst resultat noterade Sven Håkansson med 70 slag och bästa dam blev Eva-Lisa Owesten med 71 slag. En eloge ges till Henry Nilsson som i näst sista boll också noterade 71 slag som med tanke på de yttre förutsättningarna var fantastiskt bra gjort. Läs mer...

Barbro o Gunilla bäst på Bästboll

(2015-05-21)

Äntligen fick vi spela en tävling i soligt väder och det smittade av sig på spelarna. Allra bäst trivdes paret Barbro Wik och Gunilla Rhöse som spelade ihop hela 44 poäng. Tvåa kom det nykomponerade laget Nicke Lundqvist och Björn Bergman på 41 poäng. De ställde upp med kort varsel för att vi skulle få jämna lag i sista bollen.

Resultatlistan hittar ni under fliken Tävlingar. Vi ber om ursäkt att första versionen av resultatlistan innehöll en felaktig särskiljning vid lika resultat.

Val av röd tee

(2015-05-19)

Ni som i år fyller eller redan är 75 år kan välja att spela från röd tee i våra seniortävlingar.

För att vi skall veta om ni vill spela från rött måste ni kryssa i rutan som kort och gott heter: Val av tee enl. 5:15 i Spel & tävlingshandboken när ni anmäler er.

Detta kryss betyder att ni anmäler er för spel från röd tee. Inget kryss innebär gul tee.

Anmälan till 9-hålsserien

(2015-05-06)

Golfförbundet har fr.o.m. i år infört ett nytt system för hantering av tävlingar (Nya GIT Tävling) och möjligheten att välja mellan 18 eller 9 hål vid anmälan fungerar inte än. Det är en koppling mellan GIT och Min Golf (golf.se) som inte är på plats. I avvaktan på att denna rutin åter fungerar i systemet får vi använda en temporär lösning.
Du som anmäler dig via golf.se och som vill spela 9-hålsbanan får ange det i rutan ”Meddelande till klubben/tävlingsledare” som finns på sidan för Tävlingsanmälan. Vi kommer därefter att manuellt se till att du hamnar i rätt klass i GIT.

Spelprogram Värmlandsserien H55+

(2015-04-30)

Spelprogrammet för H55+ på de olika värmländska banorna är nu fastställt. Speldagar är som tidigare måndagar och premiärtävlingen spelas på Sommaro den 11 maj. Serien avslutas med finalspel i Sunne den 14 september. Läs mer...

Spelprogram Värmlandsserien Damer 50+

(2015-02-23)

Värmlands Golfförbund har spikat damernas spelprogram för 2015. Den andra deltävlingen anordnar vi den 18 maj.

Anmäl er gärna till dessa deltävlingar som spelas måndagar under hela säsongen så får ni tillfälle att besöka så gott som alla golfbanor i Värmland. Läs mer...