Boka lite kvalitetstid

Boka speltid
Meny

Varmt välkommen till årets Klubbmästerskap! Klubbmästerskap spelas i många olika klasser och gemensamt för dem alla är att utse klubbens bäste spelare, utan handikapp, i varje klass. 2016 var vi 93 personer som deltog och i år vore det superkul om vi kunde slå det rekordet och kanske till och med bli över 100 deltagare. 

Det finns de som räds att spela utan handikapp men se klubbmästerskapet som vilken runda som helst – njut av att spela golf och umgås med trevliga personer. Och, förutom att utse klubbens bäste spelare, utan handikapp, i varje klass kommer vi också utse spelaren med bästa nettoresultat (med handikapp) i både dam– och herrklass.

Du kan välja att spela 18 hål i din åldersklass eller så kan du delta i dam– respektive herrklassen som spelar 36 hål. Deltar du i dam- eller herrklassen inkluderas du automatiskt i åldersklasserna. För att en klass ska spelas behövs minst 3 spelare. Är det så att det är för få anmälda i din åldersklass kan du alltid välja att anmäla dig till en lägre åldersklass men inte till en högre.

  • Damer till och med D50 spelar från tee 55 (tidigare blå tee)
  • Herrar till och med H60 spelar från tee 60 (tidigare vitt).
  • D60, D70 och D80 spelar från tee 48
  • H70 och H80 spelar från tee 57.

Tävlingen är kostnadsfri och första start är kl. 07:00. Först ut på morgonen är damer 36 hål, följt av herrar 36 hål. Segrarna erhåller den ärofyllda en klubbmästarplaketten som sedan med stolthet kan fästas på golfbagen.

Läs mer och anmäl dig via golf.se!

Publicerad: 9 augusti, 2019

Följ oss på Instagram @hammarogk