Medlemssida

Under "Medlemssida" hittar du allt som rör olika kategorier golfare, t.ex. tävlingar, nyheter och aktiviteter.

Status på banan

Senast uppdaterad: 2014-12-11

Banan stängd vid frost.
Vintergreener från 11/11.

När första frosten och kylan kommer stängs banan helt under en period för att gräset skall kunna "invintra". Gräset är under denna period extra känsligt eftersom det är mättat med vatten och vid frost lätt bryts av och dör.
Efter denna period är det åter möjligt att öppna banan om väderleken tillåter

Att gå på banan när frosten kommer innebär att gräset som är mättat på vatten bryts och dör.

Välkommen till höstgolf på Hammarö!
Vi kan erbjuda en golfbana av hög kvalité som är byggd på sand och sandrik jord, vilket innebär goda förutsättningar för en torr bana.

Vårt skärgårdsläge i Vänern innebär lång säsong med mer soltimmar och mindre regn.

Klipphöjder: Green 4,5 mm Fairway 12, Ruff 36

I samarbete med vår hedersmedlem Jonas Blixt pågår förändringsarbeten på hål 6, bunker höger innan green har lagts igen och delvis ersatts av ett mindre vattenhinder.
En ny bunker kommer att anläggas på vänster sida green.

Hjärtligt välkommen till Hammarö GK.

Stimp under hösten och vår 6-7 ett värde mellan 8-9 under högsäsong är anpassat till våra ondulerade greener

Välkommen!

Läs mer generell information från SGF:s bankonsulent om läget på banorna