Medlemssida

Under "Medlemssida" hittar du allt som rör olika kategorier golfare, t.ex. tävlingar, nyheter och aktiviteter.

Status på banan

Senast uppdaterad: 2015-06-26

En grönskande bana.

Fairway är täta, klipphöjden på greenerna är 3,1 mm och vältras kontinuerligt.

Vi kan erbjuda en golfbana av hög kvalité som är byggd på sand och sandrik jord, vilket innebär goda förutsättningar för en torr bana.

Vårt skärgårdsläge i Vänern innebär lång säsong med mer soltimmar och mindre regn.

Klipphöjder: Green 3,5 mm Fairway 12, Semiruff 22, Ruff 34
Stimpen är mellan 8-9 och anpassat till våra ondulerade greener.

I samarbete med vår hedersmedlem Jonas Blixt pågår förändringsarbeten: Hål 2 breddat spelfält till höger och hål 6 bunker höger innan green har lagts igen och delvis ersatts av ett mindre vattenhinder.
En ny bunker kommer att anläggas på vänster sida green.

Mycket arbete har gjorts på banan inför året, bl.a. gallring av skog på hål 3, 4 och 5 vilket innebär breddat spelfält och mer utsikt över Vänerskärgården. Klubbhuset har också fått en ansiktslyftning.

Hjärtligt välkommen till Hammarö GK.

Välkommen!

Läs mer generell information från SGF:s bankonsulent om läget på banorna