Medlemssida

Under "Medlemssida" hittar du allt som rör olika kategorier golfare, t.ex. tävlingar, nyheter och aktiviteter.

Status på banan

Senast uppdaterad: 2015-04-23

Banan är öppen med sommargreener. STÄNGD VID FROST!

Fairway är täta och grönskar, ruffar är klippta. Klipphöjden på greenerna sänkt till 4 mm och vältrade.
Vårgreenfee vardag 270:- helg 320:-

Vi kan erbjuda en golfbana av hög kvalité som är byggd på sand och sandrik jord, vilket innebär goda förutsättningar för en torr bana.

Vårt skärgårdsläge i Vänern innebär lång säsong med mer soltimmar och mindre regn.

Klipphöjder: Green 4 mm Fairway 12, Ruff 36

I samarbete med vår hedersmedlem Jonas Blixt pågår förändringsarbeten på hål 2 och 6, bunker höger innan green hål 6 har lagts igen och delvis ersatts av ett mindre vattenhinder.
En ny bunker kommer att anläggas på vänster sida green.

Hjärtligt välkommen till Hammarö GK.

Stimp under hösten och vår 6-7 ett värde mellan 8-9 under högsäsong är anpassat till våra ondulerade greener

Välkommen!

Läs mer generell information från SGF:s bankonsulent om läget på banorna