Medlemssida

Under "Medlemssida" hittar du allt som rör olika kategorier golfare, t.ex. tävlingar, nyheter och aktiviteter.

Nyheter från Golf.se

Status på banan

Senast uppdaterad: 2014-04-20

Inför Påskhelgen kommer fairway nyklippta.
Klipphöjden på greenerna sänks nu ytterligare och kommer att vara 4 mm.

Hjärtligt välkommen till en ny golfsäsong på Hammarö GK.

Vi hälsar Jörgen Siljenäs hjärtligt välkommen tillbaka som greenkeeper, han har jobbat över 20 år på golfbanan 10 år som greenkeeper och känner mycket väl till vår bana.

Förbättringsarbeten pågår på hål 6, vissa dagar under lågsäsongen kommer hålet att spelas som ett par 3 med en provisorisk green.

Vi kan erbjuda en grönskande golfbana av hög kvalité som är byggd på sand och sandrik jord, vilket innebär goda förutsättningar för en torr bana.

Vårt skärgårdsläge i Vänern innebär lång säsong med mer soltimmar och mindre regn.

Klipphöjder under lågsäsong mm:
Green 3,6 , fairway 12, ruff 36.
Stimp under hösten och vår 6-7 (ett värde mellan 8-9 under högsäsong är anpassat till våra ondulerade greener)

Välkommen!

Läs mer generell information från SGF:s bankonsulent om läget på banorna