Visste du att...

Tommy 'Two-Gloves' Gainey, proffs på PGA-touren, alltid spelar med både höger- och vänsterhandske efter att ha gjort samma sak i baseball som liten grabb.

Vädret idag

Kl. 06:13°2.1 m/s

Kl. 12:16°2.3 m/s

Kl. 18:17°1.3 m/s

Mån

Tis

Ons

(Kväll)

yr.no

Träningsmöjligheter

Hammarö GK erbjuder en mängd möjligheter till träning. Förutom driving rangen finns en korthålsbana, ett övningsområde för egna bollar samt två övningsgreener, en för putt- och en chipträning.

Drivingrangen har totalt 21 utslagsplatser varav två är under tak.

Rangen är öppen för säsongen.

Rangen är öppen lör-sön 9.00-19.00, mån-fre 9.00-19.00.

1 hink innehåller 40 st bollar.

10:- ger 1/2 hink (endast tiokronor i automaten).

1 pollett för 20:- ger 1 hink.

Rangekort för 200:- ger 1 hink per drag (laddat med 12 hinkar).

Nytt för 2014 är att vi har en ny programvara i bollautomaten, vilket innebär att du som har ett rangekort från 2013 skall komma in och få det omprogrammerat. Om ni använder kortet innan programmering får ni bara en halv hink. Detsamma gäller för polletter.

Korthålsbanan

2005 färdigställdes intill klubbhusområdet en korthålsbana med åtta spännande hål med längder från 45 till 95 meter (se scorekort). Korthålsbanan, som har en utmärkt kvalitét, är ett passande tidsfördriv i väntan på sin starttid eller för att finslipa precisionen på inspelen.

På korthålsbanan gäller spel på en (1) boll och att rundan ska startas på hål 1, vid driving rangen. Precis som på 18-hålsbanan lagar vi nedslagsmärken, lägger tillbaka uppslagen torv och krattar efter bunkerbesök.

Korthålsbanan är öppen för alla. Minst en spelare med grönt kort ska finnas i ett sällskap.

För gäster som ej erlägger greenfee för spel på 18-hålsbanan är korthålsgreenfeen 50:-.

Övningsområde för egna bollar

Väster om klubbhuset finns ett stort övningsområde för inspels- och närspelsträning med egna bollar. Inspel och bunkerslag görs mot riktiga greener. Precis som på 18-hålsbanan lagar vi nedslagsmärken, lägger tillbaka torv och krattar bunkrarna.